lørdag den 17. september 2011

Praktik uge 3. Sidste uge på Postpartum ward :-)

Uge 3 i praktikken var sidste uge på Postpartum ward. Det var lidt trist at sige farvel til alle de søde babyer og vores søde Vejleder Ajan Keng. Sidste uge har helt klart været den bedste på afdelingen, da vi endelig fik lov til en masse. På billedet ovenfor vaskede jeg en lille dreng som var 2 dage gammel. I DK ville man aldrig vaske nyfødte babyer lige efter fødslen. Men det gør de Thailand og har altid gjort det. Hernede er det også mest moderen der er i fokus efter fødslen, da hun har en del smerter.
Måske en god kombination af de danske og thailandske plejerutiner, kunne være en fin løsning, så både baby og mor er i stor fokus.  

Senere på ugen fik vi undervisning i, hvordan vi skulle undersøge babyerne. Klar Parat Start....
Opstillet på en lang række, gik Ajan Keng rundt og tjekkede om vi gjorde det ordentligt :-)
Det er en fornøjelse at arbejde med de kære små, men nu er vi også klar til at komme videre med vores praktik på Gynækologisk afd. Babygråd er fint hvis en baby græder, men 30 på en gang er lidt rigeligt ;-)

Alt i alt har det været en god praktik og jeg tror godt, at det kunne være spændende at arbejde med, når man bliver færdiguddannet. Nu får vi at se...
Til sidst syntes jeg lige, at i skal se vores flotte Nursing hatte (Nonne stil haha..), som vi har fået af Ajan Keng. Man føler sig næsten som Florence Nightingale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar